Afspraak maken

(nieuw, 1 september 2020) Voor een veilige herstart van de gewone consultaties vraag de huisartsenvereniging dat we samen bepaalde maatregelen in acht te nemen

Gelieve bij koorts, koesten of andere COVID-19 verdachte klachten vooraf te bellen naar de praktijk. Gelieve bij het online inboeken van een afspraak steeds de reden te vermelden.

Gelieve niet vroeger dan het afgesproken uur naar de praktijk te komen. U kunt zich aanmelden aan het secretariaat en daarna buiten wachten of in de wagen.

We vragen dat elke patiënt zich voorziet van een eigen mondmasker of alternatief (bandana, sjaal, …). Gelieve jassen, tassen en ander materiaal zoveel mogelijk thuis of in de wagen te laten.

Voorafgaand aan elke consultatie ontsmet elke patiënt zijn handen, aan het onthaal (product is voorzien in de praktijk).

Voor de afrekening geven we de voorkeur aan contactloos bancontact of payconiq.

We hopen op uw medewerking.

 

U kan ook boeken via het online afsprakensysteem:

  • Komt u met meer dan één persoon, boek dan ook meerdere afspraken.
  • Vermeld bij het maken van een afspraak zo veel als mogelijk de reden van uw contact. Deze informatie is enkel zichtbaar voor uzelf en de artsen.
  • Kom tijdig op afspraak.
  • Indien u uw afspraak niet kunt nakomen: gelieve deze tijdig te annuleren! Dit kan ten laatste twee uur voor de afspraak.
  • Gelieve niet-dringende onderzoeken, behandelingen  niet vast te leggen op maandag gezien de drukte na het weekend.
  • Voor het maken van een afspraak voor een gesprek graag telefonisch contact opnemen, dan bekijkt de arts zelf waar er voldoende ruimte is om dit gesprek in te plannen.

Nieuwe online praktijkagenda

Zoek op ‘Medisch Huis Baarle’

Een afspraak inboeken gaat enkel als u ingelogd bent én gekoppeld aan onze praktijk.

LET OP: het betreft een nieuw systeem, uw oude gebruikersnaam en wachtwoord zijn niet meer geldig. Gelieve daarom een nieuwe account aan te maken bij afspraken.be.

Bij problemen contacteer: 09/ 282 27 27.